Geride mutlu fotoğrafları kaldı

Geride mutlu fotoğrafları kaldı

Kayseri Memorial Hastanesi´nde hasta danışmanı olarak çalışan ve geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 31 yaşındaki Tülay Asma Gedik son yolculuğuna uğurlandı. Gedik´ten geriye sosyal medyada 2 yaşındaki kızı Pınar ve eşi Ferhat ile fotoğrafla

17 Ağustos´ta Tülay Asma Gedik(31) yönetimindeki 33 BBN 32 otomobil, Aksaray- Konya yolunun 70 ´inci kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Sürücü Tülay Asma Gedik ile araçta bulunan eşi Ferhat ile 2 yaşlarındaki kızı Pınar sıkıştı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Tülay Asma Gedik´in hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı Ferhat Gedik(31) ve kızı Pınar(2) ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. 
Kayseri Memorial Hastanesi´nde hasta danışmanı olarak çalışan Tülay Asma Gedik´in naaşı dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hisarcık´ta mahalle mezarlığında defnedilirken, Gedik´in ölüm haberi çalıştığı hastaneyi de yasa boğdu. 
Kayseri Memorial Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, ?Memorial Hastanesi´nde mesai arkadaşımız, kardeşimiz Tülay Asma Gedik´i elim bir trafik kazasında kaybettik. Acımız büyük, mekanı cennet olsun? dedi. 
Gedik´in ölümünün ardından geriye sosyal medya hesaplarındaki 2 yaşındaki kızı Pınar ve eşi Ferhat ile birlikte mutlu fotoğrafları kaldı. 2 yaşlarında Pınar isimli kızları olan Tülay Asma Gedik´in eşi Ferhat Gedik de tıbbi mümessil olarak çalışıyor.   (İHA)