Genç Sultan Kolejinde Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Genç Sultan Kolejinde Çanakkale Şehitlerini Unutmadı

Eğitimdeki başarısının yanında sosyal projeleri ile de öne çıkan Genç Sultan Koleji, Çanakkale Zaferinin 104.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Okul bahçesinde yapılan etkinliklerde öğrenciler, şiirler seslendirirken, gerçeğini aratmayan tiyatro gösterileri ile de velilerden büyük beğeni topladılar. Okul Müdürü Mustafa Şen, Türk tarihinin eşsiz zaferi olan Çanakkale Zaferinin, bir milletin azim, fedakarlık, birliktelik ve bağımsızlık sevdasının ürünü olduğunu ifade ederek, " Hami Projesi Eğitimde İşbirliği /resimler/2019-3/25/1055545421170.jpgkapsamında ecdadımızın bu vatan topraklarını bize ne zor şartlar altında bıraktığını unutmamak, onları anmak ve Aziz Şehitlerimizi unutmamak adına bu etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz çok güzel bir program yaptılar. Tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Kur´an-ı Kerim tilaveti ve Çanakkale Zaferi ile ilgili konuşmaların ardından öğrenciler hazırladıkları programı sundular. Oldukça ilgi gören etkinliğe çok sayıda veli de katıldı.  (Kurum Bülteni)