Fuyapı, projelerinde hız kesmiyor

Fuyapı, projelerinde hız kesmiyor

FUYAPI TARAFINDAN KUŞADASI’NDA 17 BİN M2’LİK ALANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN IDEALİFE PROJESİ’NDE ÜRETİM TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Fuyapı tarafından Kuşadası’nda 17 bin metrekarelik 2’alanda gerçekleştirilen Idealife Projesi’nde üretim tüm hızıyla devam ediyor.
Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, Aralık ayında anahtar teslimlerine başlayacaklarını belirterek, “Kuşadası’nın en çok tercih edilen bölgesinde, merkezi konumu, kaliteli işçiliği ve sağlam altyapısı ile güvenilir temeller üzerine gerçekleştirdiğimiz Idealife projemiz, bölgeye dinamik ve yenilikçi bir anlayış getirecek. Lansmana özel sıfır faizli taksitlendirme seçeneği ve kişiye özel ödeme planı ile satışını gerçekleştirdiğimiz sınırlı sayıda kalan dairelerimiz yoğun ilgi ve talep görüyor. Kuşadası’nın fiziksel ve ruhsal bedene iyi gelen termal bölgesinde yer alan projemiz, 8 blok 124 daireden oluşmakla birlikte projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor" dedi.
Kuşadası’nda villa ve lüks konut projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Ünsal, "Yaşamın başladığı Green Concept villa projemiz, Samson Dağları’nın eteğinde konumlandırdığımız, yeşile komşu doğaya dost özelliklerinin yanı sıra şehrin gürültüsünden uzaklığıyla huzuru ve sakinliği arayanların tercihi oluyor" diyerek, "Fuyapı A.Ş. olarak yıllardır mottomuz olan "Bina değil, yaşam alanı oluşturma" prensibimiz bize tercih ve tavsiye edilen bir marka olma başarısını kazandırıyor. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından gelen misafirlerimizin konutlarımıza gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Hizmet seviyemizi her geçen gün daha da yukarı çıkararak, yenilik ve değişimlerle Kuşadası’nda başladığımız faaliyetlerimize Bodrum, Çeşme ve Antalya’da da emsal projeler yaparak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: fuyapı projelerinde hız kesmiyor