FİTNESS MERKEZİNDE İDMAN

FİTNESS MERKEZİNDE İDMAN

Antalya´da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, Antalya´da ki olumsuz hava koşulları nedeniyle kamp yaptığı otelin fitness merkezinde antrenman yapmak zorunda kaldı. Salon çalışması yapan Kayserispor, Fitness merkezinde bulunan kondisyon aletl

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde çalışmalarına başlayan Sarı-Kırmızılı ekip bugün normal çalışma programını uygulamaya başlayacak. Kayserispor, kamp yaptığı Antalya´da bir de hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Kamp sonrasında yoğun bir maç programı içerisine girecek olan Kayserispor, hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası´nda çok kritik karşılaşmalar oynayacak.

dıdır. Elimizden geleni yaparız" diyen Beşiktaş Başkanı Orman, sarı kırmızılı takıma verebilecekleri futbolcuların da isimlerini sıraladı ve, "İkna ederseniz biz gereken kolaylığı gösteririz. Merak etmeyin" dedi.

 

Orman, siyah beyazlı takımdan Ömer Şişmanoğlu, Kerim Frei, LuizRhodolfo ve Veli Kavlak isimlerine yeşil ışık yaktı.

Sergen Yalçın´ın da teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Kayserispor´un ligde tutunabilmesi için gerekli desteği vermeyi garanti eden Fikret Orman´ın bu yaklaşımına teşekkür eden Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan, bu 4 futbolcudan en az 2´sini ikna edebilmek için görüşme turlarına başladı.

(Foto Kayserispor, haber:Haber Merkezi)

 



Anahtar Kelimeler: FİTNESS MERKEZİNDE İDMAN