EYT´LİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

EYT´LİLER GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernekleri Ankara´ya çıkarma yaparak seslerini hükümete duyurmak için Ankara´da çok büyük katılımlı miting yaptılar.

KAYSERİ EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR Derneği  Başkanı İsmail Yılmaztürk,  yönetim  kurulu üyeleri ve üyelerle birlikte  ANKARA 8 EYLÜL  mitingine yoğun bir  katılım gerçekleştirdiler.

Sabah Anıtkabir ziyareti, saygı duruşu ve İstiklâl  marşı  ardından  Tandoğan meydanına EYTSYDD  başkanı Gönül Baran Özüpak´ ın KAYSERİ EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR Derneği  kortejine  katılım sağlayarak  miting alanına KAYSERİ  ile beraber giriş  yaptı.
Mitinge destek veren Haluk Levent´e meydana dolduran binlerce kişi tarafından sevgi seli  oluşturdular. Bir çok  kesimden destek alan EYT´liler seslerini yüksek bir şekilde dile getirmeye devam ediyorlar./resimler/2019-9/10/1121591534412.jpg

Mitinge ayrıca İYİ Partili ve CHP´li milletvekilleri destek amaçlı  katıldılar.  Partisinden EYT  önergesi  yüzünden ihraç edilen Milletvekili Erhan Usta miting alanındaydı.  Ankara Büyükşehir  Belediye Başkanı Mansur Yavaş ta destek vererek mitinge katılmış ve  EYT lilere çeşitli ikramlarda bulundu. (Haber Merkezi)