ERÜ’de Erciyes Anadolu Holding ile AR-GE İstişare Toplantısı’nın 2’ncisi düzenlendi

ERÜ’de Erciyes Anadolu Holding ile AR-GE İstişare Toplantısı’nın 2’ncisi düzenlendi

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) VE ERCİYES ANADOLU HOLDİNG TARAFINDAN ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN AR-GE İSTİŞARE TOPLANTISININ İKİNCİSİ ERÜ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIDA LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ERÜ SÜREKLİ EĞİTİM MERKE

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ve Erciyes Anadolu Holding tarafından üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen AR-GE istişare toplantısının ikincisi ERÜ ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda lisansüstü eğitim ve ERÜ Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
ERÜ Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Erciyes Anadolu Holding CEO Yardımcısı Murat Aksu, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr.Afşın Alper Cerit ile akademisyenler ve Erciyes Anadolu Holding’e bağlı şirketlerin yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Erciyes Anadolu Holding ile düzenlenen işbirliği toplantılarının devam edeceğini söyledi.
Hedeflerinin düzenlenen toplantılar sonucunda ülke için önemli katkılar ortaya koymak olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Altun, Erciyes Anadolu Holding yetkililerine teşekkür etti.
Erciyes Anadolu Holding CEO Yardımcısı Murat Aksu da Erciyes Üniversitesi’nin köklü ve güçlü bir üniversite olduğuna dikkat çekerek, “Bizim çalışanlarımızın eğitim seviyelerini ve teknik beceri seviyelerini artırmak bizler için çok önemli. Uzun vadede teknoloji üretmeden ve yeni ürün üretmeden fark oluşturacak ürünler üretmeden bizlerin katma değerdeki ürünlerde rekabette öne geçmemiz mümkün değil. Bu noktada köklü ve istekli bir üniversitemizin Kayseri’de olmasından da şirket olarak çok mutlu ve gururluyuz. Bu işbirliği içinde teşekkür ediyoruz” dedi.
CEO Yardımcısı Aksu’nun konuşmasının ardından toplantı sunumlar ile devam etti.