ERÜ’de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Katılımı ile Hastane Bölgesi İyileştirme Projesi Toplantısı yapıldı

ERÜ’de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Katılımı ile Hastane Bölgesi İyileştirme Projesi Toplantısı yapıldı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NDE (ERÜ) AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ’NİN KATILIMLARI İLE BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NDE (ERÜ) AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ME

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin katılımları ile bir toplantı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda hastaneler bölgesine yapılması planlanan çevre düzenlemesi ve iyileştirme projesi ele alındı.
Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde ERÜ Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Genel Sekreter Murat Yenisu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altun, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Haluk Kutay Taşdemir katıldı.
Toplantıda, ERÜ Hastaneler bölgesinde yapılması planlanan çevre düzenlemesi, araç ve yaya yolu güzergâhları ile mevcut binaların iyileştirme projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, toplantıda yaptığı konuşmasında toplantıya katılarak yapılması planlanan projeler ile yakından ilgilenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti.
Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye üniversitenin çini işlemeli tabağı takdim edildi.