ERU Spor Bilimleri Fakültesi’nden ’Bir gün değil her gün yanınızdayız’ etkinliği

ERU Spor Bilimleri Fakültesi’nden ’Bir gün değil her gün yanınızdayız’ etkinliği

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ; TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ ÇERÇEVESİNDE KAYSERİ ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ'NDE 'BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ' ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ

Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri; topluma hizmet uygulamaları dersi çerçevesinde Kayseri Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde ’Bir gün değil her gün yanınızdayız’ etkinliği düzenledi.
Etkinlik çerçevesinde okulda eğitim-öğretim hayatlarına devam eden toplam 35 öğrenci ile birlikte okul bahçesinde sportif etkinlikler yapıldı. Etkinliklerin bitiminde üniversite ve lise öğretmen ve öğrencileri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Ders Koordinatörü Öğretim Görevlisi Hasan Aksoyak; ’Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi çerçevesinde sosyal sorumluluk projesi ve etkinlik yapmaya devam ettiklerini söyledi.
Aksoyak; “Son olarak meslek lisesinde birçok sportif etkinlik düzenledik. Amacımız ders alan öğrencilerimizle birlikte buradaki öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak onların ilerleyen meslek hayatında karşılaşacakları durumlarla ilgili hazır olmalarını sağlamak, sporun, fiziksel aktivitenin, egzersizin önemi konusunda bilgilendirmek oldu. Bu çerçevede etkinliğimizi düzenlemek için bizlere destek olan katkı sağlayan herkese, bu projenin gizli kahramanları değerli öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.