ERÜ İLAHİYATTA PİKNİK TADINDA İFTAR

ERÜ İLAHİYATTA PİKNİK TADINDA İFTAR

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, hayırsever desteğiyle verilen iftarda buluştu. Bir Hayırsever Üniversitesi olmasıyla bilinen Erciyes Üniversitesi´ne hayır severlerin desteği, öğrencilere verilen iftarlarla devam ediyor.

Bu yılda gelenek bozulmadı ve ERÜ İlahiyat öğrencileri hayır sever iftarında bir araya geldiler. İlahiyat Fakültesi bahçesinde gerçekleşen iftara yaklaşık iki bin civarında öğrenci katıldı.

Fakülte bahçesinde verilen iftarda, bilinenin aksine masa sandalye kullanılmadı. Yemyeşil doğa içinde çimler üzerine serilen örtüler üzerinde gerçekleşen iftar, adeta bir piknik görüntüsünü andırdı.  İftara öğrenciler yanında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Dekan Yardımcıları Dr. Ögr.Salih Yalın, Dr.Ögr.Osman Bayder ve Fakülte Sekreteri, İzzet Arslan da katıldı.  Fakülte Türk Din Musikisi Anabilim Dalı Ögretim Görevlisi Dr. Hakkı Tekin başkanlığındaki musiki korosunun seslendirdiği ilahiler ise iftara ayrı bir renk kattı. Konu ile ilgili duygularını dile getiren dekan Prof. Dr. Yeşilyurt ?öğrencilerle bir arada olmaktan, iftar sevincini onlarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu, ağaçların altında cıvıl iftar açan öğrencileri görmekten büyük haz aldığını? belirterek, başta hayırseverler olmak üzere, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.     (Kurum Bülteni)