Erkaya Yırık Elazığ 'a uğurlandı

Erkaya Yırık Elazığ

Elazığ Valiliği’ne atanan Erkaya Yırık ,7 yıl olmuş Kayseri’ye atanalı. 7 yılda gerçekten güzel çalışmalar yaptık

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ Valiliği’ne atanan Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık için düzenlenen programa katıldı.

 

“ELAZIĞ’IMIZI ŞANSLI OLARAK GÖRÜYORUM”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ Valiliği’ne atanan Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık için düzenlenen programa katıldı. Başkan Büyükkılıç “Elazığ Valimizin Kayseri’deki deneyimlerini, bizim takdir ettiğimiz ilişkileri orada daha fazla sürdüreceğine eminim. Elazığ’ımızı şanslı olarak görüyorum” diye konuştu.

Erguvan Tesisleri’nde düzenlenen programa, Vali Şehmus Günaydın, Erzurum Valisi Erkaya Yırık, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12 Hava Üs Komutanı Aziz Adalı, Adli ve İdari Yargı Başkanları, Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları katıldı.

Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “7 sene nasıl geçti düşünmeye başladık. Ali Dağı’nda bize kim eşlik edecek şu an bunu düşünüyorum. Gerçekten kişiliğiyle, deneyimiyle insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle, tanıma bahtına erdiğim, ailecek takdir ettiğimiz Kayseri’mizin Melikgazi ilçesine uyum kültürü içerisinde çok güzel hizmetlere vesile olduğunu inandığım değerli valimize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnşallah buradaki deneyimlerini, bizim takdir ettiğimiz ilişkileri orada daha fazla sürdüreceğine eminim. Elazığ’ımızı şanslı olarak görüyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç “Kendisini ailesi ile birlikte vatanımıza milletimize bağlı nesiller yetiştirmeye hem vesile olsun. Hem de ülkemize hizmetleri çok güzel olsun diye dua ediyor temenni ediyorum. Orada bizim bir kapımız var. Ama kendilerinin de burada birden fazla kapısı var” diye konuştu.

“BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ 30 YILLIK DENEYİMİYLE HEP DESTEK VERDİ”

Elazığ Valiliği’ne atanan Erkaya Yırık da “7 yıl olmuş Kayseri’ye atanalı. 7 yılda gerçekten güzel çalışmalar yaptık. Bu süre zarfının beş buçuk yılı Memduh Büyükkılıç Başkanımla geçti. 1 buçuk yılımda Mustafa Palancıoğlu Başkanımla geçti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’la gerek mesai içerisinde, gerekse mesai dışında Ali Dağı’nda yürüyüşlerde hep beraberdik. İdarecilik pozisyonuyla, 30 yıllık deneyimiyle bize destek oldu. Valilik söz konusu olduğunda bana sürekli destek verdi” dedi.

Programda konuşan Vali Şehmus Günaydın ise, “Valimizle çalıştığımız süre içerisinde ortaya koyduğu çalışmalarla vatandaşımızın gönlünde taht kurduğunu büyük bir memnuniyetle gördük. Bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyoruz”

Programın sonunda Elazığ Valiliği’ne atanan Erkaya Yırık’a çiçek takdim edildi.(kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: Erkaya Yırık Elazığ ' uğurlandı