ERCİYES KOLEJİ´NDEN KAYSERİ GECESİ

ERCİYES KOLEJİ´NDEN KAYSERİ GECESİ

Kayseri´nin eğitim hayatında önemli bir yeri olan Erciyes Koleji 25. Yılını Kayseri Gecesi ile kutladı. Düzenlenen gecede Kayseri´nin değerleri canlandırıldı.

Erciyes Koleji´nin Kuruluşunun 25.Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?Kayseri Gecesi? renkli anlara sahne oldu. Gecede konuşan Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, 1994 yılında resmi olarak eğitim öğretim hayatına başladıklarını hatırlatarak, Erciyes Koleji´nin geçen 25 yılda dev bir eğitim çınarına dönüştüğünü söyledi. Geçmişinden ilham alıp geleceğine yön veren nesiller yetiştirmek istediklerini vurgulayan Hastekkeşin, okulu yuva haline getirip sevgiyle bütünleştirmek, bilgi çağına ayak uyduran öğrenciler yetiştirmek, yaşayarak öğrenmede bilgi basamakları oluşturmak, geleceğe yatırım yapmak, değer üretmek, çağdaş bir eğitim yuvası olmak, ilgi, bilgi ve sevgiyi bütünleştirerek insan yetiştirmek, değişimin ve gelişimin başlangıç noktası olabilmek, iletişim becerileri kullanan güçlü nesillerin yetişmesine katkı sunmak, öğrencilerin yabancı dile ana dili kadar hakim olmalarını sağlamak, düşünmeyi tasarlamayı keşfetmeyi öğretmek hedefleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Erciyes Koleji´nin Kayseri Gecesi´nde misafirler Kayseri mutfağının zengin menüsüyle ağırlandı. Gecede öğrenciler tarafından Kayseri türküleri ile şehrimizin gelenek ve göreneklerini yansıtan tiyatro gösterileri sunuldu.  (Kurum Bülteni)