ELA´DAN BÜYÜK İNGİLİZCE GECESİ

ELA´DAN BÜYÜK İNGİLİZCE GECESİ

Yabancı dil eğitimi alanında Kayseri´de faaliyet gösteren ELA ( English Language Activities ) kurs merkezinin ortak noktası olduğu, üç okulun katılımıyla büyük İngilizce Gecesi düzenlendi.

Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen geceye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sezai ÇAMDALI, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar ÖZTÜRK, Avukat Ahmet Ulucan Orta okulu müdürü Hakan YÜKSEL, Osman Zeki Yücesan orta okulu müdürü Suat KOÇ ve Cevdet Sunay Ortaokulu müdürü Mustafa ÖZARSLAN, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Beşinci sınıflarda uygulanmaya başlayan İngilizce hazırlık programı kapsamında, okullarda haftalık 15 saat İngilizce dersi verilmeye başlandı. Çocukların aktif bir şekilde İngilizceyi kullanmalarını hedefleyen bu programa uygun olarak, İngilizce dersi okullarda yaparak yaşayarak öğretilmeye başlandı. Bu hedef doğrultusunda derslerine bu şekilde devam eden okullar ELA´nın uyguladığı program çerçevesinde İngilizce Gecesi düzenledi. ELA´nın ev sahipliği yaptığı geceye, Avukat Ahmet Ulucan, Osman Zeki Yücesan ve Cevdet Sunay Ortaokulu katıldı.

İngilizce şarkıların söylendiği, oyunların sergilendiği ve çeşitli etkinliklerin düzenlendiği geceye misafirler yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık üç saat süren program dolu dolu görüntülere sahne oldu.  (Kurum Bülteni)