DURSUN ATAŞ´A, DAVULLU-ZURNALI KARŞILAMA

DURSUN ATAŞ´A, DAVULLU-ZURNALI KARŞILAMA

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, Sarız ve Bünyan´da coşkuyla karşılandı. Sarız´da Ataş´ı yüzlerce vatandaş ilçe girişinde davul-zurna eşliğinde karşıladı.

Ataş, kendisini karşılama gelen herkesle tokalaştı. Gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Ataş, ?Söz verdiğimiz gibi zengin sofralarda değil, halkın arasındayız. İYİ günler göreceğiz inşallah. Milletimiz her zaman iyiden yanadır. Gösterilen ilgi de bunu gösteriyor? dedi.

Adaylardan Dursun Ataş ve Betül Tosun, Sarız ve Bünyan ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerde vatandaşların dertlerini dinleyen İYİ Parti Milletvekili adayları, partilerinin çözüm önerilerini anlattı. İki aday da gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Milletvekili adaylarını Sarız´da kalabalık ilçe girişinde karşıladı. Karşılamada yaşanan yoğunluk ve ilgi dikkat çekti. Davul-zurna eşliğinde karşılanan İYİ Parti Milletvekili adayları Dursun Ataş ve Betül Tosun, başta partilerinin ilçe yönetimi olmak üzere karşılamaya gelen vatandaşlarla tokalaştı, selamlaştı.  Adaylar daha sonra Sarız´da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşları dinledi.

İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, mevcut iktidarın unuttuğu ilçelerde vatandaşlarla buluşup, dertleştiklerini söyledi. İlçelerin durumunun iç açıcı olmadığını dile getiren Ataş, ?İlçelerimiz kan ağlıyor. Yıllardır verilen vaatler hep havada kalmış durumda. Tarım ve hayvancılık sıkıntıda. ?Kalkınma Sarız´da başlayacak´ diye yıllar önce söz verenler Sarız´ı kaderine terk ettiler. O gün doğan çocuklar şimdi 16 yaşına girdi. O çocuklar kalkınmayı değil, hep gerilemeyi, unutulmuşluğu gördü. İş için, aş için evlerini terk edip, gurbete gitti.  Çevre iller teşviklerle desteklenirken, Kayserimiz ne yazık ki ötekileştirildi, görmezden gelindi. Ama bu hep böyle gitmez. Yeter demenin zamanı geldi. Artık kaybedecek, oyalanacak yıllarımız yok. Halk artık her şeyin farkında. Söz verip, sözlerinde durmayanlara 24 Haziran´da gereken cevabı verecek. İlçelerimiz, Kayserimiz, ülkemiz iyi olacak.  İYİ günler göreceğiz inşallah. Milletimiz her zaman iyiden yanadır. Gösterilen ilgi de bunu gösteriyor?  şeklinde konuştu.

Sarız´da gördükleri ilgiden dolayı da mutlu olduklarını kaydeden Ataş, ?Havası sert, insanı mert ilçemiz Sarız´da hemşerilerimizi ziyaret edip, muhabbet ettik. Yoğun ilgi alakaları ve destekleri bizleri onurlandırmış, mutlu etmiştir. Hepsine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz? ifadelerini de kullandı.

İYİ Parti Milletvekili adayları, Sarız ziyaretinin ardından Bünyan´da da vatandaşlarla bir araya geldi. Bünyan ilçesinde ayrıca İYİ Parti İlçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan milletvekili adayları, iftara katılan vatandaşlarla sohbet etti.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?İlçe ziyaretlerimizde iftarımızı Bünyanlı hemşerilerimiz ile birlikte İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanlığımızın düzenlediği programda yaptık. Söz verdiğimiz gibi zengin sofralarda değil, halkın arasındayız. Bizi iftarda hemşerilerimizle bir araya getiren İYİ Parti ilçe başkanımıza ve yönetimine, yine bizleri yalnız bırakmayıp yoğun ilgi ve alaka gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum? dedi.  (Kurum Bülteni)