DEVELİ´NİN AKLI LİDERLİKTE

DEVELİ´NİN AKLI LİDERLİKTE

Birinci Amatör Küme A Grubu´nda 30 puan ile şampiyonluk mücadelesi veren Develispor, puan farkı ile liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Bu hafta sonunda Buğdaylıspor ile karşı karşıya gelecek olan Develispor, üç puanı hanesine yazdırarak puanını 33´e yükseltmek istiyor. Develispor ile Buğdaylıspor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde 19 puanlı Buğdaylıspor´un hedefi de karşılaşmadan en az 1 puan alarak ayrılmak olacak.

Şampiyonluk mücadelesi veren Develispor için son derece önem taşxıyan bu zorlu doksan dakika yarın MimarsinanSerkent Stadı´nda saat 14.00´da başlayacak. Develispor zorlu doksan dakikanın favori ekibi olarak gösteriliyor.

onunda oynanacak olan Kafkasspor-KaoğluHimmetdedespor karşılaşmasının önemi bir kat daha arttı. Kafkasspor, lider Himmetdede´yi mağlup ettiği taktirde rakibi ile arasındaki puan farkını 2´ye düşürmüş olacak. Erteleme karşılaşmasından aldığı galibiyetin verdiği moral Yeşil-Beyazlı ekip için itici güç olacak.

 

Kafkasspor ile KaoğluHimmetdedespor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü MimarsinanSerkent Stadı´nda saat 12.00´da başlayacak.



Anahtar Kelimeler: DEVELİ AKLI LİDERLİKTE