DEVA PARTİSİ KAYSERİ 3 İLÇE BAŞKANINA YETKİ BELGESİNİ VERDİ!

DEVA PARTİSİ KAYSERİ 3 İLÇE BAŞKANINA YETKİ BELGESİNİ VERDİ!

DEVA PARTİSİ KAYSERİ 3 İLÇE BAŞKANINA YETKİ BELGESİNİ VERDİ!

DEVA PARTİSİ KAYSERİ 3 İLÇE BAŞKANINA YETKİ BELGESİNİ VERDİ!

Deva Partisi Kayseri’de teşkilatlanma çalışmalarında yetki belgelerini vermeye başladı. Bu kapsam doğrultusunda 6 Nisan 2021 tarihinde Pınarbaşı, Tomarza ve Yeşilhisar ilçelerinde kurucu ilçe başkanlarına teşkilatlanmalarını oluşturmaları için yetki belgeleri, İl Başkanı Begüm Başmısırlı tarafından il başkanlığında yapılan tören ile verildi.

Törende konuşan Başmısırlı: “İl yönetimi olarak kuruluşumuzu tamamlamanın ardına hızla harekete geçtiğimiz teşkilatlanma çalışmalarında genel merkezimize önerdiğimiz kurucu üç başkan adayımızın isimleri, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın onaylaması ile resmiyet kazanmıştır. Kayseri’nin DEVA’sı olarak teşkilatlanma çalışmalarımıza emin adımlarla gece gündüz devam etmekteyiz. Bu süreçte gerek merkez ilçelerimizde gerekse taşra ilçelerimizdeki teşkilatlanma çalışmalarında aktif olarak yer almak isteyen ve bizlere teveccüh gösteren vatandaşlarımızın yoğunluğu söz konusu. Bu da bizi fazlasıyla memnun etmekte ve geleceğe daha umutla bakmamızı sağlamaktadır. Bugün yetki belgesini verdiğimiz ve önemle altını çizerek belirtiyorum ki birilerinin tavsiyesi, yönlendirmesi olmaksızın inanarak gönül vererek DEVA ailesine gelen Pınarbaşı, Tomarza ve Yeşilhisar kurucu ilçe başkanlarımız; yetki belgesi almadan da aktif olarak bulundukları ilçelerde DEVA’mızı ellerinden gelenin fazlasıyla vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştılar. Ben inanıyorum ki bu saatten sonra daha fazla çaba ile bulundukları ilçeleri hızla maviye boyamaya devam edecekler. Önümüzdeki haftalarda birkaç ilçemizin başkanlarını ve bir merkez ilçemizin başkanını daha açıklayacağız, bununla ilgili istişarelerimiz de devam etmektedir. Çıktığımız bu güzel ve memlekete deva olacak bu yolun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz duygusu içerisinde hareket ederek güzel bir yol/dava arkadaşlığı yaşayacağımıza canı gönülden inanıyor, üç başkanıma da başarılar diliyorum ” dedi.

Yetki belgeleri takdim edilip rozetleri takılan ilçe başkanlarının isimleri ise şöyle: Pınarbaşı ilçesi Fazıl DEMİRCİOĞLU, Tomarza ilçesi Mehmet BAL, Yeşilhisar ilçesi Mustafa TEPE. Yetki belgesi verilen 3 ilçede en kısa sürede ilçe kongreleri yapılacağı belirtildi.(kurum haberi)