CUMHUR İTTİFAKI 1 FİRE VERDİ

CUMHUR İTTİFAKI 1 FİRE VERDİ

Kayseri´de tulum çıkarmak isteyen Cumhur İttifakı bir tek fire verdi. İncesu´da uzun dönemdir belediye başkanlığı yapan AK?Parti adayı Zekeriya Karayol, İyi Parti adayı karşısında hüsran yaşadı. İ

Cumhur İttifakı´nın MHP Özvatan Belediye Başkan adayı Halit Demir %86 oy alarak Kayseri´de en fazla oy oranını yakalayan Belediye Başkanı oldu. Yahyalı´da ise mevcut başkan Esat Öztürk, %67.5 oy oranıyla Kayseri´de en büyük bir oy alarak Belediye Başkanı oldu. Yahyalı, Hacılar, Yeşilhisar, Bünyan, Yeşilhisar gibi ilçeler´de % 60 üzerinde oy alan Cumhur ittifakı adayları yeni dönemde belediye başkanı olarak görevlerinin başında olacaklar.

Kayseri´de tulum çıkarmak isteyen Cumhur İttifakı bir tek fire verdi. İncesu´da uzun dönemdir belediye başkanlığı yapan AK?Parti adayı Zekeriya Karayol, İyi Parti adayı karşısında hüsran yaşadı. İyi Parti Belediye Başkan adayı Mustafa İlmek % 50 oy oranıyla yeni başkan olurken, mevcut başkan Zekeriya Karayol %44.4 oy alarak koltuğunu koruyamadı. AK?parti 11 İlçe, MHP 4 ilçede üstünlük sağlarken, İyi Parti 1 ilçede belediye başkanlığı kazanmış oldu.



Anahtar Kelimeler: CUMHUR İTTİFAKI FİRE VERDİ