Çolakbayrakdar, "Gelecek nesilleri teknoloji ile buluşturacağız"

Çolakbayrakdar,

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kısa adı UZAYBİMER olan Erciyes Üniversitesi Uzay Bilimleri Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi´nde incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet Gener

Bilimsel projelerle fark oluşturan gençlerin yanında olan Başkan Çolakbayrakdar, ilk olarak Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi´ni ziyaret ederek, buradaki laboratuvarları ve uçak hangarını inceledi. Havacılık eğitimi ve havacılıkta Ar-Ge faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, ardından UZAYBİMER´i gezdi.
Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Küçük´ den merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, teknoloji ve yenilikçi faaliyetlerle ülkenin teknolojik kalkınmasına katkı sağlayacaklarını vurguladı.
Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi´ndeki tarihi General Emir İlköğretim Okulu´nun restorasyonunu tamamladıklarını belirterek, ?UZAYBİMER ile birlikte tarihi okulumuzu gençlik merkezi haline getirmek için çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah çalışmalar neticelendiğinde şehrimize hizmet verecek güzel bir gençlik merkezi kazandırmış olacağız. Şimdiden Kocasinan´a, Kayseri´ye Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, yenilikçi hizmet anlayışıyla ülkenin her alanda kalkınmasına katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.  (İHA)