Çocuklar bu hafta da KUMSMALL AVM’de olacak

Çocuklar bu hafta da KUMSMALL AVM’de olacak

HER HAFTA SONU ÇOCUKLAR İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLARI KAYSERİ’YE GETİREN KUMSMALL AVM, ETKİNLİKLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR. YAZ TATİLİNİN EN GÜZEL ETKİNLİKLERİYLE KUMSMALL AVM’DE BULUŞAN ÇOCUKLAR, BU KEZ BREMEN MIZIKACILARI’NI İZLEME ŞANSI BULACAK

Her hafta sonu çocuklar için birbirinden güzel oyunları Kayseri’ye getiren KUMSMALL AVM, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Yaz tatilinin en güzel etkinlikleriyle KUMSMALL AVM’de buluşan çocuklar, bu kez Bremen Mızıkacıları’nı izleme şansı bulacaklar.

Mobilya başta olmak üzere moda, eğlence ve lezzetin merkezi olan KUMSMALL AVM, çocuklara yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. KUMSMALL AVM bu kez dünya klasiklerinden birisi olan Bremen Mızıkacıları’nı Kayseri’ye getirecek.
19-20 Ağustos tarihlerinde KUMSMALL AVM’de çocuklarla buluşacak olan Bremen Mızıkacıları’nın sevimli kahramanları eğlenceli gösterilerini iki seans halinde sunacaklar. Bremen Mızıkacıları gösterisi saat 14.00 ile 15.00’de başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek.