CHP´Lİ BELEDİYEDEN SARIZ´A ATATÜRK HEYKELİ

CHP´Lİ BELEDİYEDEN SARIZ´A ATATÜRK HEYKELİ

Sarız Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün anıtını yeniledi ve Sarız´a yeniden dikti.

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, vatandaşlardan gelen mevcut Atatürk heykelinin yenilenmesi konusundaki isteğe yanıt vererek, ünlü bir heykeltıraşa çok özel bir Atatürk heykeli yaptırarak Sarız´a yerleştirdi.

235 CM YÜKSEKLİĞİNDE

Ünlü bir heykel tıraş tarafından yapılan Atatürk anıtı, Sarız Belediyesi ekipleri tarafın büyük bir titizlikle Merkez parkına yerleştirildi. 2 metre 35 cm (235 cm) yüksekliğindeki Atatürk heykeli görenlerin beğenisini kazandı.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Cumhuriyet Halk Partili İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Sarız´ın alt ve üst yapı çalışmalarından sonra, İlçenin bambaşka güzel bir görünüme büründüğünü, buradaki tek eksiğin bir Atatürk anıtı olduğunu, yapılan güzel bir çalışmayla da anıtı yenileyerek bu eksiğin giderildiğini söyledi. Başkan Eroğlu, ?Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bizim her çalışmamızda, yol gösterici ışık kaynağımız olmuştur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemali sembolize eden Atatürk anıtımızı İlçemizin en güzel ve merkezi yerine yeniden yerleştirmiş olmaktan son derece mutluyuz. Tüm Sarız halkımıza hayırlı uğurlu olsun? dedi. (Kurum Bülteni)