ÖRNEK SİYASET

ÖRNEK SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi´nden İyi Parti´ye iade-i ziyaret gerçekleştirilirken, İyi Parti´den de AK?Parti´ye ziyaret yapıldı. Yapılan bu ziyaretler, seçimin hoşgörü içerisinde geçeceğine işaret ederek memnuniyetle karşılandı.

?HALKIMIZIN NE DERSE O OLUR?

Cumhuriyet Halk Partisi´nden İYİ Parti´ye ?iade-i ziyaret? partiler arasında devam ediyor. Millet İttifakı çerçevesi kapsamında CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut, İYİ Parti´yi akşam saatlerinde ziyaret etti. İlçe Başkanı Yurder Şahin ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ile bir araya geldi. Dün akşam saatlerinde CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut, İYİ Parti Kocasinan İlçe merkezini ziyaret ederek İlçe Başkanı Yurder Şahin, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ve yönetim kurulu üyeleriyle ile görüştü. Gazetelere yapılan açıklamada, ?CHP ve İYİ Partinin Kocasinan ilçe başkanları 31 Marta yapılacak yerel seçimlerle ilgili görüş alış verinde bulundular? denildi. Bu arada İYİ Parti´nin Kocasinan İlçe Başkanı İşadamı Yurder Şahin,?Önce Yerelde, sonrada genel de iktidar olmak için, Dürüst ve Güçlü belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, donanımlı başkan adaylarımızı ekip ruhuyla sahaya sürdük. İYİ Parti olarak ince eleyip sık dokuyarak, halkımızın önüne çok önemli isimleri, mazisi temiz deneyimli, çalışkan kişileri Belediye Başkan adayı olarak çıkardık. Sıra şimdi çok kıymetli halkımızda, seçim sandığına gidecek olan halkımızda, takdir onların onlar ne derse o olur? ifadesini kullandı.

HERŞEY ŞEHRİMİZ İÇİN

/resimler/2019-2/4/1139213418872.jpgİYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri´nden oluşan İYİ Partililer, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan´ı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini İlçe merkezinde ziyaret ettiler. Kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti ilçe Başkanı Yurder Şahin ile İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarlinli´nin bu ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hasan Okandan,?Sayın Başkan ve Başkan adayı dostlarım bu ziyaretinizden ötürü şeref duydum, çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum, adaylığınız Kocasinan´ımıza hayırlı, uğurlu olsun? şeklinde konuştu. Sohbet havasında geçen İYİ Partinin-AK Parti ziyaretinde konuşan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ise, ?Melikgazi-Kocasinan arasındaki gelişmişlik farkı var? Tren yolunun Kocasinan tarafı halen köy görünümünde. Karşı taraftaki İlçemiz Melikgazi metropol şehir oldu, beğendiğimiz hizmetleri var, ancak Kocasinan İlçemiz ise halen kendisini köy görümünden kurtarmış değil.31 Mart´ta Başkan seçildiğimizde ayağı yere basan projelerimizle biz Kocasinan´ın kaderini değiştireceğiz? dedi. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hasan Okandan, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ile birlikte kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin ve ilçe siyasetinde yerini alan Yönetimine ?Hayırlı olsun? dileğinde bulunarak, siyasi hayatlarında başarı diledi. (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: PARTİYE