CHP Kayseri Kurultay Delegesi Serhat Yıldırım'dan Tepki

CHP Kayseri Kurultay Delegesi Serhat Yıldırım

CHP Kayseri Kurultay Delegesi Serhat Yıldırım'dan Tepki

CHP Kayseri Kurultay Delegesi Serhat yıldırım ;

Bir il başkanın özellikle bir kadın il başkanının yaptığı açıklamaya “deli saçması” demek, söylenen sözler karşının da vereceğiniz bir yanıtın olmadığını gösterir. Nezaketten nasibini almamış olan AKP Melikgazi İlçe Başkanı  Sayın Gökhan Ülke’nin açıklamalarımız karşısında ortaya koyduğu tavır bunun en net göstergesidir. Sayın Ülke, “CHP İl Başkanı Ümit Özer Mehmet Özhaseki Bakanımızı yakından tanıma fırsatı bulsaydı bu söylediklerinden utanırdı eminim” diyor. Sayın Ülke siz Sayın Özhaseki’yi dilediğiniz kadar yakından tanıyabilirsiniz biz de bu şehre yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla biliyoruz. Biz biliyoruz ki yakından tanıdığınız Sayın Özhaseki, rant için cami yıktırmış biridir. Cami yıktırmıştır ama iş dini istismar konusuna gelince hiç de geri durmaz. Durmaz ama biliriz ki rant için camiyi yerinden taşır…
Sayın Ülke, siz ne kadar tanıyorsunuz bilmiyoruz ama biz biliyoruz ki bakanınız “borçsuz belediye” yalanını diline pelesenk etmiş ama kendi gidince takke düşmüş kel görünmüştür.
Sayın Ülke, bugün içinize sinmese de savunmaya çalıştığınız hafif raylı sistem bakanınızın bu şehre en büyük ihanetidir. Ki sonrasında Kayseri’ye gelen başbakanlarınız, bakanlarınız bu ihaneti örtmek adına sistemi yer altına almak için Kayserililere bol bol vaatler vermiştir.
Sayın Ülke’ye bir de tavsiyemiz olacak. Sayın Ülke, Özhaseki’yi fazla yakından tanımayın, zira kendisini fazla tanıyan, onunla birlikte Amerika’ya gidenler bugün ya firari ya içerde…  O yüzden Sayın Özhaseki’yi tanıma konusunda bir kez daha düşünün.
Söyleyecek sözü olanların, hakaret etmeden sorularımıza yanıt verme nezaketi göstermeleri umuduyla kamuoyunu saygı ile selamlarız. (kurum haberi)

36-

 Kayseri’de 4 aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı
Kayseri’de 4 aracın karıştığı kazada, direğe çarpan işçi servisindeki 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Şehit Taha Carım Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, 34 FC 8530 plakalı otomobil, 38 HP 563 plakalı cipe arkadan çarptı. İki aracın arkasında seyir halinde olan 38 ADJ 521 plakalı kamyonun sürücüsünün yaptığı manevra sonucu, kamyonun kasasının 38 P 0813 plakalı işçi servisine çarpmasıyla, servis savrularak orta refüjdeki direğe çarptı. Meydana gelen kazada, servis içinde bulunan 7 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve çok sayıda 112 ekibi sevk edildi.
112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken, polis de güvenlik amaçlı trafiğin kontrollü akmasını sağladı.
Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. (İHA)