CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER

CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER

kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz

CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER;

Türk Milleti’nin şan ve şerefle dolu tarihinin yeni bir başlangıcıdır 19 Mayıs 1919…

Ülkeyi yönetenlerin ihanetiyle sarsılmış, savaşlardan bitkin düşmüş, yurdu işgal edilmiş bir milletin, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Ya İstiklal ya ölüm” diyerek hiçbir koşulda esareti kabul etmeyeceğini tüm dünyaya haykırışıdır 19 Mayıs 1919…

Geleceği yok edilmek istenen bir milletin kendi kaderini kendi yazma iradesini ortaya koymasıdır 19 Mayıs 1919…

101 yıl önce Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsız Türkiye idealiyle yaktığı ateş bugünümüzü, yarınımızı aydınlatmaya devam ediyor.

Özellikle bugün oturdukları koltuğu 101 yıl önce doğan güneşe borçlu olduğunu unutup, esaret düşkünü bir meczubun arkasından yas tutup, gizli emellerini dışa vuranlar unutmasınlar ki, güneş balçıkla sıvanmaz, bu güneş sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bugün siyasi geleceklerini kurtarmak için ülkeyi kutuplaştırmaya, kin ve nefret tohumları ekmeye çalışanlar unutmasınlar ki, bu millet günü geldiğinde tıpkı 101 yıl önce olduğu gibi, tüm farklılıklarını bir kenara bırakarak Ulu Önderimizin gösterdiği aydınlık yolda buluşacaktır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından temelleri, tam 101 yıl önce atılan TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE idealine ve Atatürk’ün kutsal emanetlerine sonsuza kadar sahip çıkmaya bir kez daha en gür sesimizle and içiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu ülkeyi bize yurt olarak bırakan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.(kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ BAŞKANI