CHP PINARBAŞI´NA ÇIKARTMA YAPTI

CHP PINARBAŞI´NA ÇIKARTMA YAPTI

Mart 2019 seçimi yaklaşırken CHP Kayseri İl Başkanlığı Pınarbaşı adayı Deniz Yağan´ın Pınarbaşı´nda açtığı, seçim ofisi açılışında bir araya geldi.

Yerel seçimlerde, ilçelerdeki adaylarının bir kısmını belirleyen CHP Kayseri İl örgütü geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı´nda seçim ofisi açılışı yapan Deniz Yağan ile bir araya gelerek Pınarbaşı adayına destek verdi.

CHP Kayseri miletvekili Çetin Arık´ın da katıldığı açılış da Çetin Arık ? Bizim sevdamız Pınarbaşı, sadece sefasını değil cefasını da çekmeye razıyız, cennet vatanımızı cehenneme çevirenlere inat biz buradayız ? dedi. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ise ?Halkın iktidarı Pınarbaşında Deniz Yağan ile başlayacak? derken iktidarın her seçim dönemlerinde devletin imkanlarını kullandığını , haksız rekabetin farkında olduklarını belirtti. Yaşadıkları haksız rekabetin bile iktidarın kazanmasına yetmeyeceğini söyledi.

CHP ´nin Pınarbaşı adayı Deniz Yağan ise açılış sırasında seçimde insanları ötekileştirmeden, ayrım yapmadan, birleştirici güç olacaklarını ifade etti.

Seçim ofisi açılışından sonra, Kayseri´de irtibat bürosunun açılışını da gerçekleştiren Deniz Yağan hedefinin, hiçbir ayrım yapmadan Pınarbaşı ilçesini elbirliğiyle kalkındırmak! olduğunu bir kez daha vurguladı.

CHP kayseri örgütünün Pınarbaşı´na yaptığı bu çıkartma, seçime yaklaşırken İl örgütünün hedef olarak koyduğu 16+1 hedefi için çalışmalarını hız verdiğini gösterdi. (Kurum Bülteni)

 



Anahtar Kelimeler: PINARBAŞI ÇIKARTMA YAPTI