CHP İL BAŞKANLARI ERCİYES´TE TOPLANACAK

CHP İL BAŞKANLARI ERCİYES´TE TOPLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun 27-28 Nisan tarihlerinde İl Başkanları Toplantısı´nı Erciyes´te yapacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu İl Başkanları Toplantısı´nı Erciyes´te yapacak 
Parti İl Başkanlığı´nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ümit Özer, Kılıçdaroğlu´nun yarın kente geleceğini, cumartesi günü ise Erciyes´te İl Başkanları Toplantısını gerçekleştireceğini söyledi. Özer; ?27-28 Nisan tarihlerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Kayserimize geliyor. Onun başkanlığında İl Başkanları Toplantımızı burada yapacağız. Kendisi yarın saat 16:00-16:30 gibi Kayseri´ye gelmiş olacak. Cumartesi günü Erciyes´te İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyla halkın iktidarının ateşini Erciyes´ten yakacağız, buna yürekten inanıyorum. Genel başkanımızın da son günlerde sıkça tekrarladığı gibi Haziran´da bu ülkeye demokrasi gelecek? dedi. 
Öte yandan CHP Kocasinan İlçe Başkanı Oğuz Özsoy´da milletvekilliği aday adaylığını açıklayarak ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi. Özsoy; ?Örgütümüzün takdirine güvenerek, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için vereceğimiz mücadeleyi sürdürmek için, onurlu, adile ve özgür bir Türkiye yolunda mücadelemi sürdürmek için 24 Haziran 2018´de yapılacak genel seçimlerde CHP Kayseri milletvekili aday adayı olmak için 2. dönemini yürütmekte olduğum Kocasinan İlçe Başkanlığı´ndan istifa ediyorum? dedi.  (İHA)



Anahtar Kelimeler: BAŞKANLARI ERCİYES TOPLANACAK