ÇEVREFEST’te Kayseri Büyükşehir Standı’na yoğun ilgi

ÇEVREFEST’te Kayseri Büyükşehir Standı’na yoğun ilgi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TARAFINDAN ANKARA MİLLET BAHÇESİ’NDE DÜZENLENEN ÇEVREFEST’TE YERİNİ ALIRKEN, BÜYÜKŞEHİRİN STANDINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ÇEVREFEST’te yerini alırken, büyükşehirin standına yoğun ilgi gösterildi.
Büyükşehir belediyesi, 5-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ÇEVREFEST etkinliğinde yerini aldı. Büyükşehir, Ankara’daki ÇEVREFEST’te, Kayseri’yi, zenginliklerini ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci yatırımlarını ve iyi uygulamalarını tüm katılımcılara örnek olması bakımından tanıtma imkânı buldu. Büyükşehir standında kurulan dev ekranda 6 bin yılı aşkın tarihi geçmişiyle kadim kent Kayseri’nin ve turizminin tanıtım videosu misafirlere izletilirken, kentteki faaliyetleri anlatan kültür sanat, spor, gastronomi ve bilim gibi çalışmalar misafirler tarafından büyük ilgi gördü.
Ayrıca lezzetin anavatanı Kayseri’de meşhur pastırma da misafirlere ikram edilirken, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) tarafından hazırlanan atölyelerdeki uygulamalı eğitimler gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.