ÇETİN ARIK´TAN TEPKİ

ÇETİN ARIK´TAN TEPKİ

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP´yi terör örgütü ile birlikte göstermeye çalışanlara tepki gösterdi. AKP´lilerin imar değişiklikleriyle fakir fukaranın arsasını FETÖ´ye peşkeş çektiğini belirten Arık, ?Türkiye´de adalet yok. Eğer Türkiye´de adalet

AKP´nin ?Çözüm Süreci? adı altında terör örgütünün toparlanmasına izin verdiğini belirten Arık, ?Öncelikle AKP´lilerin yalan söyleme, gerçekleri çarptırma konusundaki yeteneklerini teslim etmek gerekiyor. Hiç yüzleri kızarmadan, hiç utanmadan yalan söyleyebiliyorlar. Bu ülkede terör bitme noktasına gelmiş iken ?çözüm süreci´ adı altında, terör örgütünün toparlanmasını sağlayanlar; terör örgütünün şehirlere yığınak yapmasına göz yumanlar, teröristlerin ayaklarına kırmızı halılar serenler, terör destekçileriyle el ele şarkılar söyleyip, göz yaşı dökenler; Habur rezaletinin mimarı olanlar; bu ülkede terör örgütünün genel başkanına suikast girişiminde bulunduğu CHP´yi terörle yan yana getirmeye çalışıyorlar. Bu hadsizliktir, bu haksızlıktır. Bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı CHP´yi kimsenin terörle yan yana getirmesi mümkün değildir. Bu çamur bize bulaşmaz. Ama AKP´lilerin bize bulaştırmaya çalıştığı çamurun içinde çırpındığını Türkiye çok iyi biliyor. AKP´lilerin biraz hafızasına tazelemek gerekiyor. FETÖ´nün Ergenekon yalanının arkasına gizlenip, ?Bana da suikast yapacaklardı´ diyerek ucuz kahramanlık peşinde koşanlar, o günlerde, ?Allah´a iman eder gibi´ Ergenekon örgütünün varlığına inanıyordu. Ne oldu? Yalanları ortaya çıktı. Yüzlerinin kızardığını, çıkıp Kahraman Türk ordusundan, Aziz Türk milletinden özür dilediklerini duyan oldu mu? Olmadı. Çünkü yalan bunların yaşam tarzı olmuş. Yalansız yapamıyorlar.?

AKP´nin FETÖ terör örgütüyle iç içe geçtiğini belirten Arık açıklamalarını şöyle sürdürdü: ?AKP öyle bir yapı ki; 16 yılda el ele yürümediği, birlikte bu millete ihanet etmediği tek bir terör örgütü kalmadı. Günü geldi PKK ile, günü geldi IŞİD ile, günü geldi YPG ile; günü geldi FETÖ ile bu millete tuzaklar kurdular. Bakın FETÖ´den tutuklanan herkes isim veriyor. Onların isim vermesine de gerek yok, bu kentte, bu ülkede, hatta Amerika´da yaşayanlar bile kimlerin FETÖ ile bağlantıları var biliyor. Gülen Yüzler projesi adı altında FETÖ´nün genç beyinlere ulaşmasını sağlayıp, FETÖ´nün kasasına milyonlar aktaran kimdi? Amerikalara gidip, FETÖ´ye bağlılıklarını bildirenler kimdi? İmar değişiklikleriyle fakir fukaranın arsasını FETÖ´ye peşkeş çeken kimdi? Birileri teröre destek verenleri arıyorsa AKP listesine baksın. FETÖ ile kumpas kurup fabrikalara el koyanlar orada; FETÖ´nün elini eteğini öpmek için Pensilvanya´ya gidip resim çektirenler orada; FETÖ´nün kapatılan derneğinin kurucu başkanı orada? Ama ülkede adalet yok. AKP bu ülkeye en büyük ihanetlerinden birini de adaleti katlederek yaptı. Sendikaya üye olan, bankaya para yatıran insanların hayatı karartıldı ama bunlara hiçbir şey olmadı. Çünkü Türkiye´de adalet yok. Eğer Türkiye´de adalet olsaydı, AKP´liler seçim meydanlarında yalanlarına yalan katmaz, hakim karşısında hesap verirlerdi? (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: ÇETİN ARIK TEPKİ