Büyükşehir´den Talas´a muhteşem tesis

Büyükşehir´den Talas´a muhteşem tesis

Büyükşehir Belediyesi Talas´a yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Talas´a sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayacak olan Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, böyle güzide bir tesisin yapılıyor olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e teşekkür etti. Talas´a yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Palancıoğlu, Talas´ın alabileceği hizmetleri maksimum düzeyde aldığını kaydetti. Alt ve üst yapıda çok önemli hizmetler yapıldığını vurgulayan Palancıoğlu, bu çalışmalara destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
?YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPIYORUZ?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sözlerine bu yıl pek çok alanda bir kalkınma hamlesi başlattıklarını ve bu doğrultuda yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade ederek başladı. Bu yılın ilk altı ayında toplam değeri 350 milyon TL´yi aşan 160´ı aşkın ihale yaptıklarını vurgulayan Başkan Çelik, ?Pek çok projenin herhangi bir tören yapmadan temelini attık ve bitirmek için çalışıyoruz. Bazı projelerimizi de şimdi olduğu gibi bir törenle başlatıyoruz. Maksat sizlerle birlikte olmak. Bu yatırımlarla birçok noktada açık ara önde olan Kayseri çok daha mükemmel hale gelecek. Alt yapıda rekor üstüne rekor kırıyoruz. Alt yapıdaki rekor yatırımın yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da çok önemli yatırımlara başladık ya da başlayacağız. İnsana yatırım konusu bizi en fazla heyecanlandıran konu. Şehri imar ederken insanımızı ihmal etmiyoruz. Spor, kültür ve sanatta da adeta bir alt yapı hamlesi başlattık. Şehrimizdeki her gence ve isteyen her bireye spor yapma ya da bir sanat dalıyla uğraşma imkanı vermeye çalışıyoruz. Bu arada Kayseri´yi ?Kütüphaneler Şehri?, ?Okuyan Şehir? yapmak gibi hedefler koyduk. Bu hedeflere ulaşmak için de ardı ardına yatırımlar yapıyor ve yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bugün burada temelini atacağımız tesis de Talas halkına sosyal ve kültürel alanda yeni imkanlar sunacak? dedi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şahin Güven dua ettirdi ve Talas Sosyal Yaşam Merkezi´nin temeli katılımcılar tarafından atıldı. (İHA)