BÜYÜKŞEHİR´DEN DEV İHALE

BÜYÜKŞEHİR´DEN DEV İHALE

Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir Mahallesi´nde bulunan 12 adet arsanın satış ihalesini yaptı. Encümen huzurunda yapılan ihaleden 42 milyon TL gelir elde edildi.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi´ne ait olan Beyazşehir Mahallesi´ndeki konut alanı arsaları ile konut+ticaret alanı arsaları için ihale yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan başkanlığındaki encümen huzurunda yapılan ihalede Mustafa Doğrul ve ortakları 12 adet arsa için 42 milyon TL tutarında teklif verdi. Sonuçlandırılan ihale ile Büyükşehir Belediyesi 12 adet arsanın satışından 42 milyon TL gelir elde etti. 

Açık hava reklam ihalesi yapıldı 
Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan bilboard, raket, megalight gibi reklam mecralarının ihalesini yaptı. İhaleye üç firma katıldı. 
Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda yapılan ihaleyle 330 adet kapalı otobüs durağı, 526 adet raket vitrin yeri, 75 adet megalight yeri, 500 adet bilboard yeri, 10 adet totem yeri ve 15 adet alt-üst geçit yeri olmak üzere bin 456 adet açık hava reklam yerinin işletmecisi belli oldu.
Reklam mecralarının 10 yıllık işletilmesi için yapılan ihaleye üç firma katıldı. İhalede, Core Medya yıllık 2 milyon 145 bin TL, Ströer 2 milyon 165 bin TL ve 3. Mecra ise 2 milyon 200 bin TL´lik teklif verdi. İhale sonucu en yüksek kiralama teklifi veren 3. Mecra yıllık 2 milyon 200 bin TL´lik teklifiyle açık hava reklam mecralarının ihalesini kazandı.  (İHA) 

 



Anahtar Kelimeler: BÜYÜKŞEHİR İHALE