Büyükkılıç'a Cevap Gecikmedi

Büyükkılıç

Büyükkılıç'a Cevap Gecikmedi

Büyükkılıç'a Cevap Gecikmedi

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın açıklamalarına “Ballı Villa Parselleri” üzerinden cevap verdi.

Başkan Baki Coşkun, twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Memduh Büyükkılıç’ın yapmış olduğu açıklamalara karşı izahatta bulundu. Coşkun, Talas’ın Reşadiye mahallesindeki villa parsellerine ilişkin gereğinin yapılmadığını belirterek “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; "Şehri sevmede kimseyle kendimi mukayese etmem. Kayseri sevdalısıyız." demiş. Bu sadece bir iddiadır. İspatı ise tüm Kayserili hemşerilerimizin vicdanını yaralayan şaibeli "Ballı Villa Parselleri" ihalesini iptal etmektir.” İfadelerini kullandı.

Yeni açılan bir youtube kanalına açıklamalarda bulunan Memduh Büyükkılıç, Milli Görüş çizgisinde olduğunu ve Necmettin Erbakan’ın hayatının dönüm noktası olduğunu belirtmişti. Bu konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Röportajın devamında Memduh Bey ‘Erbakan ve Milli Görüş hayatımın dönüm noktasıydı. Milli Görüş çizgisindeyim’ demiş. Sayın Başkana bir hususu hatırlatmakta fayda var. Merhum Necmettin Erbakan Saadet Partimizin Genel Başkanı olarak vefat etti. Milli Görüş çizgisinde olduğunuzu ifade etmeniz sadece bir iddiadır. İspatı ise Saadet Partisinde siyaset yapmaktır. Sayın Memduh Büyükkılıç başkan iddianızı ispat edin ve evinize dönün.” şeklinde açıklamalarda bulundu. (kurum haberi)



Anahtar Kelimeler: Büyükkılıç' Cevap Gecikmedi