Büyükkılıç, Pekin EXPO 2019´a katıldı

Büyükkılıç, Pekin EXPO 2019´a katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pekin EXPO 2019´daki temasları sırasında Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen´i ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, Pekin Büyükelçiliği´nde gerçekleşen ziyarette, Kayseri´nin sanayi ve ticaret alanındaki avantajları ile turizm değerlerini anlattı. Başkan Büyükkılıç, ülkemizden binlerce kilometre uzakta Türkiye Cumhuriyeti´ni başarıyla temsil eden Büyükelçi Emin Önen´e misafirperverliği için teşekkür etti. Büyükelçi Abdulkadir Emin Önen de Anadolu coğrafyasında Kayseri´nin önemine işaret ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  (İHA) ibi bu yıl da Kızılay Kan Merkezi ekiplerince kan bağışları alınacak. Geçen yıl Turan-Bağpınar parkurunda gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından katılımcılar tarafından yaklaşık 200 ünite kan bağışı yapılmıştı. Spor A.Ş.´nin Mayıs ayında Sarımsaklı´da yapılan doğa yürüyüşüne Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte katılmıştı. 
Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Koramaz Vadisi´ndeki doğa yürüyüşü ve kan bağışı etkinliğine katılmak isteyenler için şehrin farklı bölgelerinden saat 08.00´de servisler kaldırılacak. Doğa yürüyüşü ise saat 09.00´da başlayacak.  (İHA)