"Bu tabiat bize emanet. Canlarımız bize emanet olduğu gibi"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Keykubat Kent Ormanı Ağaç Dikme Töreni´nde yaptığı konuşmada, "Bu tabiat bize emanet. Canlarımız bize emanet olduğu gibi. Bu çevreyi bozmadan dengeli olarak götürmemiz gerekiyor" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Keykubat Kent Ormanı Ağaç Dikme Töreni´ne Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti milletvekilleri, belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki törende yaptığı konuşmasında, ?Bu tabiat bize emanet. Canlarımız bize emanet olduğu gibi. Bu çevreyi bozmadan dengeli olarak götürmemiz gerekiyor. Benim belediye başkanlığına geldiğim zaman Kayseri´de 7 tane park vardı ve bunlar mafyaların elindeydi. Şimdi ise yeşil alanı daha da artırmak için belediyelerimiz var gücüyle çalışıyor? ifadelerine yer verdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her hafta sonu bir açılış ve bir temel atmanın olacağını belirterek, ?Şehrimizin geleceğine de katkı sağlayacağımız bir etkinlik düzenledik. Hep beraber on binlerce ağacı aynı anda dikeceğiz. 1 milyon 100 bin metrekare alanın 700 bin metrekare alanını ağaçlandıracağız? dedi.  (İHA)