BU İŞ TAMAM

BU İŞ TAMAM

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AKP iktidarının son günlerini yaşadığını belirtti. Talas´ta seçim çalışmalarını sürdüren Arık, ?16 yıldır ülkeyi yöneten ama şikayetten başka bir şey üretmeyen bir iktidar var. Halkımız artık AKP´nin yalanlarına inanmı

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, yeniden aday olduğu 24 Haziran Seçimleri için seçim çalışmalarını iftar sonrasında Talas´ta sürdürdü. İl Başkanı Ümit Özer, milletvekili adayları Kadim Şahin, İnci Babadağı, Talas İlçe Başkanı Serdar Altuner ve partililerle Talas´ta seçim çalışmalarını yürüten Arık, özellikle gençlerin ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Arık, ?Halkımızın ilgisi Türkiye´de bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor. 16 yıldır yandaşı düşünüp vatandaşı unutanları bu kez vatandaşlarımız unutacak. Alanlarda bunu çok net bir şekilde görüyoruz. Özellikle gençler AKP´nin baskıcı politikalarından; insanı değil, rantı amaçlayan yatırımlarından, işsizlikten bıkmış durumda. AKP iktidarı son günlerini yaşıyor. 16 yıldır ülkeyi yöneten ama şikayetten başka bir şey üretmeyen bir iktidar var. Halkımız artık AKP´nin yalanlarına inanmıyor. 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye yeniden normalleşecek, huzura kavuşacak, bu iş tamam? dedi.

İZMİR MARŞI SÜRPRİZİ

Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında gece boyu Talas´ta seçim çalışmalarını sürdüren CHP´liler Osmanlı Sokağı´nda ise değişik bir sürprizlerle karşılandı. Canlı müzik yapılan bazı kafeler, CHP´lilerin ziyareti sırasında İzmir Marşı´nın çalınmasının ardından, CHP´liler kafe müşterileriyle birlikte marşlara coşkuyla eşlik etti.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: TAMAM