BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisinden Büyükkılıç’a ziyaret

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisinden Büyükkılıç’a ziyaret

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER MÜLTECİLER YÜKSEK KOMİSERLİĞİ (BMMYK) TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PHİLİPPE LECLERC'İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc’i makamında kabul etti. Başkan Büyükkılıç, ziyarette, pek çok güzelliği ve özelliği ile Orta Anadolu’nun lideri konumunda olan Kayseri’nin tüm güzelliklerini anlattı.
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc’ı makamında ağırlayan Başkan Büyükkılıç, konuğuna6 bin yıllık kadim bir tarihe sahip olan Kayseri’yi anlattı. Başkan Büyükkılıç, Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Leclerc ise, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi vererek, göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti.
Daha sonra Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc’ı ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi girişinde bulunan “E-38” Sanat Sergisi’ni gezdi.