Biz biliyoruz ki, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

Biz biliyoruz ki, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

Biz biliyoruz ki, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

 

ŞABAN ÇOPUROĞLU' NA VALİLİK YETMEDİ Mİ?

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit ÖZER;

Biat kültürünü yaşam tarzı edinmiş olanlar kendileri birilerine biat ederken, başkalarının da kendilerine biat etmesi için kamu olanaklarını pervasızca kullanmaya devam ediyor. Bunun son örneğini Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasında açık bir şekilde gördük. Kamunun olanaklarıyla 5 ilçenin Ziraat Odası’na 5 traktör verdiğini duyuran Kayseri Büyükşehir Belediyesi, insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyip, Türkiye’yi kabile devleti sanan AKP İl Başkanı ve egosu tavan yapmış Akkışla İlçe Belediye Başkanına biat etmeyen Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sayın Sedat Eraslan’ı akıllarında hizaya çekmeye çalışıyorlar.

Evet Kayseri Büyükşehir Belediyesi 5 ziraat odasına 5 traktör aldı ama Kayseri Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan ise Bünyan ve Akkışla çiftçileri adına Başkan Memduh Büyükkılıç’a ve ekibine teşekkürlerini iletti” ifadeleri tamamen yalandır. Çünkü Akkıhizmetiniit Odası Başkanı Sedat Eraslan, bizzat AKP İl Başkanı Sayın Şaban Çopuroğlu tarafından il binasına davet edilerek, Akkışla Belediye Başkanı ve AKP Akkışla İlçe Başkanının da bulunduğu ortamda, kendisinin Akkışla Belediye Başkanı’na biat etmesi istenerek, kendisine traktörün Akkışla İlçe Belediye başkanı tarafından teslim edileceği söylenmiştir.

“Gönül belediyeciliği değil zulüm belediyeciliği yapıyorsunuz” dediğimizde hiddete kapılan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkkılıç’a soruyoruz. Kamunun olanaklarıyla alınan bir hizmetini adil bir şekilde dağıtmak varken, bu hizmeti İlçe Belediye Başkanınıza biat etmeyen Ziraat Odası Başkanını diz çöktürmek için kullanmak zulüm değil de nedir?

Ucube sistem sonrasında kendisini ilin valisi olarak gören, kamu görevlilerini makamında hizaya çeken AKP İl Başkanına valilik az geldi, şimdi de Belediye Başkanı olarak siz mi yetkilerinizi devrettiniz?

AKP yıllarca bu şehirde “uyum” adı altında herkesin kendilerine biat etmesi istedi. Bu zihniyet yıllarca bu anlayışla kenti yönetti. Biat etmeyen, kendilerinden farklı düşünen herkesi bu şehre zarar vermekle suçladı. Bu şehre zarar veren farklı düşünen insanlar değil, yalana, yanlışa, haksızlığa göz yuman, ses çıkarmayanlardır. Bu şehre ve bu ülkeye zarar veren şey AKP’nin, Türkiye’nin tüm kaynaklarını emirlerine amade ettiği kabile devletlerinin yönetimlerine öykünmesidir. Ama unutmasınlar, Türkiye o kabile devletlerinden biri değildir. Bu noktada AKP zihniyeti tarafından cezalandırılmak istenen Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sayın Sedat Eraslan’a karşı yapılan zulmü kınıyor, Sayın Eraslan’ın yanında yer aldığımızı bildiriyoruz. Biz biliyoruz ki, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hız kesmeyen zulüm belediyeciliği karşısında da dilsiz şeytan olmayacağız.(kurum haberi)