?Biz de bahane de, enkaz edebiyatı da olmayacak?

?Biz de bahane de, enkaz edebiyatı da olmayacak?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Verdiği sözü ne olursa olsun tutanlardan olacağız, asla aldatan olmayacağız? dedi.

?Bizim ilanlarımızın, duyurularımızın asılmasına izin verilmese de, bu konuda adaletsiz bir uygulama ortaya konsa da vicdanların gördüğü her yerde biz varız diyen Ataş, ?Biz vicdanların sesiyiz, gözüyüz, kulağıyız. Biz vatandaşımızın yüreğinin götürdüğü yeriz. Verdiği sözü ne olursa olsun tutanlardan olacağız, asla aldatan olmayacağız. Vatandaşın umutları ile oynamayacağız. Vatandaşın karşısına 16 yıl tek başına iktidar olmalarına rağmen sürekli bahanelerle, enkaz edebiyatı ile çıkanlardan, olmayacağız? şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, partisinin Cumhuriyet Meydanı´nda kurduğu seçim standını ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Seçim standında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla bol bol selfie çeken Ataş, ?Herkese teşekkür ediyorum. İYİ Parti standında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Hemşerilerimizle sohbet ettik. Gördük ki Kayseri yüzünü güneşe dönmüş? dedi.

Vatandaşlarla seçim standında görüş alışverişinde bulunduklarını ve aynı zamanda partisinin projelerini anlattıklarını  da kaydeden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ?25 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Vatandaşlarımızla hep bir aradayız, dertleşiyoruz, güzel paylaşımlar yapıyoruz. Bizim ilanlarımızın, duyurularımızın asılmasına izin verilmese de, bu konuda adaletsiz bir uygulama ortaya konsa da vicdanların gördüğü her yerde biz varız. Biz vicdanların sesiyiz, gözüyüz, kulağıyız. Doğruyu söyleyen, bu uğurda mücadele eden insanlarız. Vatandaşımızla kurduğumuz  samimi gönül köprümüz var. Biz asla aldatan olmayacağız, verdiği sözü ne olursa olsun tutanlardan olacağız. Vatandaşın umutları ile oynamayacağız. Vatandaşın karşısına sürekli bahanelerle çıkmayacağız. Enkaz edebiyatı yapmayacağız. Biz vatandaşımızın yüreğinin götürdüğü yeriz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız de yoğun ilgi var. Artık halkımız değişim istediğini dillendiriyor. Sorunlar çığ gibi büyüyor, yıllardır tek başına iktidar olanlar çözüm yerine hep bahane üretiyor, halkın karşısına mağdur edebiyatı ile çıkıyor. Bu böyle gitmez diyor. Millet sizi sorunları çözün diye görevlendirdi. Neredeye kadar daha bu seçimlik mağdur edebiyatlarınız? Kayserimiz ve Türkiyemiz 24 Haziran seçimleri sonrasında halkın kararı ile iyi olacak inşallah. İYİ Parti hiçbir şeyin arkasına sığınmadan bu ülkenin sorunlarını kararlı bir şekilde çözecek.? dedi.  (Kurum  Bülteni)