BİSİKLETLER SAHİBİNİ BULDU

BİSİKLETLER SAHİBİNİ BULDU

Öz Ağaç İş Sendikası, üyeler arasındaki birlik-beraberlik ve dayanışmayı artırmak için ?Çocuklarımızın hayalindeki Babamın işi, işyeri ve iş arkadaşları? konulu ödülle resim yarışması düzenledi.

Türkiye genelinde örgütlü olduğu işyerlerinde düzenlenen resim yarışmasına 310 üyenin çocuğu resim yaparak katıldı. Sendika üyelerinin 8-13 yaş aralığındaki çocuklarının hayal gücünü resme döktükleri çalışmalar sonrasında dereceye giren çocuklara bisiklet, jüri özel ödülüne layık olan çocuklara ise oyuncak dağıtıldı.

Boydak Holdinge bağlı Merkez Çelik, Boytaş ve Mondi´nin yanı sıra, İpek Mobilya, Kilim Mobilya, Fleksit ve Ergül Mobilya yapılan ödül töreninde çocuklar hediyelerini aldı.

İpek Mobilya, Kilim Mobilya, Fleksit ve Ergül Mobilya´dan dereceye giren çocukların hediyeleri ise Öz Ağaç İş Sendikası Bölge Başkanlığı´nda yapılan tören ile verildi.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av.Tuncay Dolu, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Rifat Ülger, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Sekreteri Mert Doğan Bozkır´ın yanı sıra Boydak Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Sancak Basa, Merkez Çelik Genel Müdür Vekili Şahin Nursaçan, Mondi Genel Müdürü Yavuz Efilti İnsan Kaynakları müdürleri, Baştemsilci ve temsilcilerin katıldığı törende bisiklet ve oyuncak almaya hak kazanan çocuklar ödüllerini aldılar.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av.Tuncay Dolu, karar aşamasında çok zorlandıklarını belirterek, ?Birbirinden değerli çalışmalar arasında seçim yapmak zor oldu. Sendikacılığı 2 yıldan 2 yıla sözleşme için gelmek olarak görmüyoruz. Üyelerimiz ile bir bütünüz ve biz büyük bir aileyiz? diye konuştu.

Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak ise, ?Son derece güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımızın hayal dünyası çok geniş. Bu etkinlikle hem birlik beraberliğimizi güçlendirdik. Hem de çocuklarımızın da sendikamızın bir aile ferdi olduklarını hissetmelerini sağladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: BİSİKLETLER SAHİBİNİ BULDU