BİR GARİP KAYSERİSPOR

BİR GARİP KAYSERİSPOR

Sarı-Kırmızılı ekipte yaşanan gelişmelere yetişemeyen taraftarlar, artık şaşırmayı da bırakmış durumda. Recep Mamur´un bıraktığı genel kurula gelmediği, gelmeyen başkanı aklayan genel kurul, ardından emanetçi başkana bırakılışı, yeni bir başkan adayına yo

Bütün bunların yaşandığı Kayserispor´da taraftar, yeni gelişmeleri beklemeye başladı. Gazetemizi arayan taraftarlar, genel kurul yaşanmadan iki yönetimin değiştiği Kayserispor´da artık sadece takımın ayakta kalması ve yoluna devam etmesini önemsediklerini söyledi. Kayserispor´da Recep Mamur´un bırakmasının ardından resmi başkan Ahmet Yıldız, önce eski onursal başkanların yol verdiği Saffet Külahçı ve ekibine koltuğu gayri resmi olarak devretti. Ardından ise Saffet Külahçı ve ekibinin önüne getirilen rakamlar, yeni bir yol arayışına neden oldu.

Hilmi Derinel´de olduğu gibi Saffet Külahçı´da da rakamlar adeta tavan yaptı. Külahçı´nın ?Bu şartlarda olmaz? demesinin ardından görev Erol Bedir´e verildi. Kayserispor´da Erol Bedir, yönetimini toplayarak kısa zaman içerisinde başkanlığı devralacak. Yeni Gayri Resmi Başkan Erol Bedir´in icraatları ise büyük bir merakla bekleniyor.

(Haber: Mustafa Kaya)



Anahtar Kelimeler: GARİP KAYSERİSPOR