BİLİMSEL KOLEJ

BİLİMSEL KOLEJ

Erciyes Koleji eğitim ve öğretimdeki kaliteyi her alanda artırmaya devam ediyor. Erciyes Koleji Anadolu Lisesi tarafından bilimi öğrencilere sevdirmek ve bilime yönelmelerini sağlamak amacıyla Bilim Şenliği düzenlendi.

YGS´de yüzde 97,6 başarı yakalayan, TEOG´da ise tüm soruları bilen 20 öğrencisiyle 20 Türkiye birincisi çıkaran Erciyes Koleji, eğitim öğretimle birlikte sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerini de sürdürüyor. Erciyes Koleji Anadolu Lisesi´nin Kayseri Park´ta düzenlemiş olduğu Bilim Şenliği´nin açılışına Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Altay, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, ülkemizin ve dünyamızın başarılı bilim adamlarına ihtiyacı olduğunu belirterek, öğrencilerin bilime olan merakını artırmak ve bu yönde gelişmelerini sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Hastekkeşin, sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Kayseri Park AVM´de açılan sergi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Sergide gün boyu öğrenciler tarafından çeşitli bilimsel çalışmalar yapıldı.  (Kurum Bülteni)



Anahtar Kelimeler: BİLİMSEL KOLEJ