Başmısırlı ;Sizinle güvendeyiz ve güvende olmaya devam edeceğiz

Başmısırlı ;Sizinle güvendeyiz ve güvende olmaya devam edeceğiz

Başmısırlı ;Sizinle güvendeyiz ve güvende olmaya devam edeceğiz

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı 5-11 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

İl Başkanı Başmısırlı mesajında: “176. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatımız kurulduğu ilk günden bu zamana, ülkemizde huzurun, güvenin ve istikrarın korunması, devletin bütünlüğünü hedef alan iç tehdit ve tehlikelere karşı caydırıcı; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması hususunda gece-gündüz demeden, güzel ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Ayrıca milletimizin huzuru ve güvenliği için, aileleri ve sevdikleri başta olmak üzere birçok konuda gözlerini kırpmadan fedakar bir şekilde görevleri başındadırlar. Bunun en büyük örneklerinden bir tanesi de pandemi sürecinde sağlık ekiplerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın sağlığı için, devletimiz tarafından alınan kararların ve tedbirlerin uygulanmasında en ön saflarda yer almalarıdır. Yaşadığımız bu zor günlerde sağlığın, huzurun ve güvenliğin mimarlarından oldukları için kendilerine teşekkür ediyor ve iyi ki varsınız diyorum. Sizinle güvendeyiz ve güvende olmaya devam edeceğiz.

Kuruluşunun 176. yıl dönümü vesilesiyle, görevlerini yerine getirirken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, kahraman gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” ifadelerine yer verdi.(kurum haberi)