Başkan Yibur: “Geleceğimiz gençlere, gençlerimiz öğretmenlere emanet”

Başkan Yibur: “Geleceğimiz gençlere, gençlerimiz öğretmenlere emanet”

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (OSB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT YİBUR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJINDA, “GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ BİZLER İÇİN BAŞ TACIDIR” DEDİ.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yibur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Geleceğimiz olan gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz bizler için baş tacıdır” dedi.
Öğretmenlerin ilim ve irfan kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Murat Yibur, “Sadece bireyler için değil, toplumlar ve ülkeler için de eğitimin ne denli önemli olduğu biliniyor ve kabul ediliyor. Bu anlamda eğitimin ve öğretimin temel taşları olan öğretmenlerimiz büyük bir sorumluluk üstleniyor. Bu sorumluluğun gereğini en güzel şekilde yerine getirmek için gayret gösteren öğretmenlerimize şükran borçluyuz ve her zaman yanlarında olduğumuzu da açıkça ifade ediyoruz. Çünkü, ülkemizin ve milletimizin geleceğini gençlerimize, gençlerimizi de öğretmenlerimize emanet etmişiz. Bu emaneti geleceğe en güzel şekilde taşıma gayretindeki öğretmenlerimize her zaman destek vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının da verildiği bu günde, bizi biz yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleriyle ve öğrencileriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” diye konuştu.