Başkan Palancıoğlu: "Tüm hemşehrilerimizi destek olmak için maça davet ediyorum"

Başkan Palancıoğlu:

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, TÜM BASKETBOL SEVERLERİ, MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL TAKIMININ EURO CUP WOMEN'DA RAKİBİ TTT RİGA İLE 25 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNAYACAĞI KARŞILAŞMAYA DAVET ETTİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, tüm basketbol severleri, Melikgazi Kayseri Basketbol takımının Euro Cup Women’da rakibi TTT Riga ile 25 Ekim Çarşamba günü oynayacağı karşılaşmaya davet etti.
Melikgazi Kayseri Basketbol takımının başarılı bir sezon geçirmek için çok çalıştığını dile getiren Başkan Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek oluyoruz. Kayseri’de spora karşı olan ilginin artması önemli. Takımımızın Kayseri’mize yaşattığı adrenalin ve heyecan dolu bir maçını daha izleyeceğiz. Melikgazi Kayseri Basketbol takımı Euro Cup Women’da TTT Riga ile üçüncü maçına çıkıyor. Güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz ancak takımımızın gücüne inanıyorum. Her oyuncumuz ve teknik ekibimiz sahada en iyi performansını sergilemek için hazırlar. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz. Taraftarımız, takımımızın her zaman yanında olan ve onları destekleyen çok büyük bir aile. 25 Ekim Çarşamba günü (yarın) saat 18:30’daki karşılaşmada takımımıza destek olmak için Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’na tüm vatandaşlarımız davet ediyoruz” dedi.