Başkan Palancıoğlu, kurban pazarında vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan Palancıoğlu, kurban pazarında vatandaşlarla bayramlaştı

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, MİMARSİNAN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINDAKİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ.MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, MİMARSİNAN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINDAKİ VATAN

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Kurban Satış ve Kesim Alanındaki vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.

100 bin metrekare alanı bulunan kurban Pazar yerinden vatandaşların çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Dr. Palancıoğlu, “Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Rabbim birlik beraberlik ve huzur içinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. Melikgazi Belediyemizin 3 yıldır kurban Pazar yeri olarak kullandığı 100 bin metrekarelik kurban satış ve kesim alanında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu alanda 2 büyük kesimhane var. Burada vatandaşlarımız rezervasyonla büyükbaş hayvanlarını kesiyor. Organizasyonlu bir şekilde temiz ve nezih alanda kesimler yapılıyor. Buranın ulaşımı da çok rahat. Hem kurbanınızı alıp hem de kesiminizi burada yaptırabilirsiniz. Cenab-ı Allah daha nice bayramlara erişmeyi bizlere nasip etsin” dedi.