Başkan Odakır: “Allah bir daha şer odaklarına fırsat veermesin”

Başkan Odakır: “Allah bir daha şer odaklarına fırsat veermesin”

KAYSERİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ (KESOB) BAŞKANI ŞEYHİ ODAKIR, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Odakır mesajında, “Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, şer odaklarına fırsat vermesin” dedi.
KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, 15 Temmuz 2016 tarihinde karanlık odaklarca desteklenen FETÖ’cü darbecilerin milli iradeyi, demokrasiyi hiçe saydığını, darbecilerin ülkenin ve milletin huzur ve güvenliğini tehdit ettiğini dile getirdi. Odakır, bu tehdit karşısında Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde darbeye karşılık vererek eşine az rastlanır bir duruş sergilediğini ifade etti.
“Allah darbeye karşı koyan herkesten razı olsun”
Başkan Odakır mesajında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü darbeciler ülkemize ihanet etti. Milletin silahlarını millete çevirdi, 251 vatandaşımızın canına kast ederek şehit etti. O gece millet, bir oldu, iri oldu ve diri oldu darbecileri durdurdu. Devlet ve millet kaynaşması neticesinde darbe durduruldu, hainlerin planları alt üst oldu ve ülkenin bekasına uzanan el kırıldı. Her yaştan ve her kesimden insanımızın devletiyle birlikte sergilediği direniş, ülkeyi uçurumun kenarından aldı. Allah bir daha böyle karanlık günler göstermesin. Türk millet tarihinde şanlı zaferlere imza atmıştır. Vatanına göz dikeni adeta ezmiştir. Birliğine ve bekasına uzanacak her ele ‘dur’ demesini bilmiştir. Necip Türk milleti o gece de aynı tutumu göstererek, ülkeyi karanlıktan kurtarmış ve demokrasiye, vatan sahip çıkmıştır. Allah darbeye karşı koyan herkesten razı olsun. Bu ülke bizim, bu memleket bizim. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da darbelere karşıyız. Millete uzanan namlulara karşıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, şehit olan, gazi olan ve şu an dimdik ayakta duran milletimize minnet duyuyor, yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”