BAŞKAN EROL BEDİR

BAŞKAN EROL BEDİR

Kayserispor´da beklenen genel kurul yapıldı. Sarı-Kırmızılı ekipte yapılan genel kurul ile Erol Bedir´in listesi tek liste olarak oylandı. Başkan adayı olarak Kayserispor´un ara transferde önemli isimler almasını sağlayan Erol Bedir, dün yapılan genel kur

"Son yıllarda çoğunluk aranmamasına rağmen en görkemli genel kurulu yapıyoruz. Yıllar önce kulüp yöneticisi yaptığımız dönemde şunu söylemiştim. Bir takımın başarısı, sahiplenme gücüyle orantılıdır. Sahiplenme, genel kurul sayısı, seyirci sayısı, aday sayısı ne kadar çok olursa o kadar başarıya ulaşılabilir. Büyük kulüpler 5 bin 10 bin kişilik kongre, ona göre seyirci sayısı, ona göre güçlü bir mücadele veriyorlar."

KAYSERİSPOR DİREKTEN DÖNDÜ

"Salı günü kulüpte basın toplantısıyla, çok açık bir ortamda yapabiliriz. Çok büyük bir mücadele oldular. Gece yarılarında listeler yapıldı. Her türlü sıkıntıya rağmen ara dönemde en iyi teknik kadroyu ve futbolcu takviyesini Kayserispor yaptı. Bu sizlerin verdiği destek ve manevi sözle oldu. Kulübün kayyuma kalmaması adına adını yazdırarak yönetimi oluşturan Ahmet Yıldız başta olmak üzere yönetime teşekkür ediyorum. Kayserispor direkten döndü. Bundan sonraki genel kurulu daha büyük bir salonda, daha çok adaylı görmek umuduyla saygı ve hörmetlerimi sunuyorum"

Öte yandan Kayserispor´u Süper Lige çıkartan eski başkan Bekir Yıldız da kongreye katıldı. Bekir Yıldız kongrede yaptığı açıklamada, "Kayserispor´a bu zor günde sahip çıkan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu şehrin takımı, bu halden de çok kısa sürede çıkar" diyerek yeni yönetime destek verdiğini söyledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Erol Bedir (Başkan), Mehmet Dönmez, Mustafa Aksu, Orhan Taşcı, Naci Bedir, Mehmet Çakmak Uyar, Bahadır Kul, Türker Horoz, Metin Özer, İsmail Çöl, Serdar Maraşlıgil, Tufan Koç, İshak Şahin Fazlıoğlu, Mehmet Cingi, Erhan Karacaoğlan, Mükremin Çepni, Hasan Eskici

 

(Haber: Mustafa Kaya)



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN EROL BEDİR