Başkan Büyükkılıç’tan Umut Çınarı ve Çocuk Koruma Derneği’ne ziyaret

Başkan Büyükkılıç’tan Umut Çınarı ve Çocuk Koruma Derneği’ne ziyaret

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, UMUT ÇINARI KADIN VE ÇOCUK KORUMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET EDEREK, DERNEK BAŞKANI ÜMİT ÖZER VE DERNEK YÖNETİMİYLE KEYİFLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Ümit Özer ve dernek yönetimiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Kamu kurum kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile istişarelerde bulunmaya önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, STK temsilcilerine ziyaretlerini de sürdürüyor.
Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği’ni ziyaret etti.
“Güzel Bir Yaklaşım, Güzel Bir Kaygı”
Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, “Güzel bir yaklaşım, güzel bir kaygı. Sizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bir sivil toplum teşkilatı olarak şehrine hizmet etme, şehrini daha iyi noktaya taşıma kaygısıyla hareket etme ve toplumun aydın kesimleri diye bilinen insanlarla birlikte hareket etme, bunlar güzel kaygılardır” diye konuştu.
Her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Büyükkılıç, ayrıştırmadan, 1, 5 milyon Kayseriliyi bağrına bastıklarını ifade etti. Büyükkılıç, Allah böyle kaygıları taşıyan insanların sayısını artırsın. Hele hanım eli deyince farklı oluyor. Burada bir nezaket vardır, merhamet, kucaklama duygusu vardır. Annedir, eştir, evin temel direğidir” dedi.
Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.