Başkan Büyükkılıç´tan Çamlıca Camii´nde İnceleme

Başkan Büyükkılıç´tan Çamlıca Camii´nde İnceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bazı programlara katılmak üzere gittiği İstanbul´da, ülkemizin en önemli eserlerinden birisi haline gelen Çamlıca Camii´nde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, incelemeleri sırasında Kayseri

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hava İkmal Projesi içerisinde yer alan cami için Çamlıca Camii´nde incelemeler yaptı. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner ve ekibi ile birlikte cami ve çevresini gezen Başkan Büyükkılıç´a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti. 
Çamlıca Camii´nin gerek muhteşem manzarası gerekse modern ve geleneksel mimarinin mükemmel birleşimiyle örnek bir cami olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, ?Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olan Çamlıca Camii´nin yapımında büyük emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a ortaya çıkan bu güzel eser için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten simge bir yapı olmuş? dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çamlıca Camii´ni incelemeleri sırasında Kayserili hemşehrileriyle de karşılaştı ve bir süre sohbet etti.  (İHA)