Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Akademi ve Konservatuvarda Gençlerle Buluştu

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Akademi ve Konservatuvarda Gençlerle Buluştu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KAYMEK AKADEMİ VE KONSERVATUVARI ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLER, VELİLER VE EĞİTMENLERLE BİR ARAYA GELDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KAYMEK AKADEMİ VE KONSERVATUVARI ZİY

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK Akademi ve konservatuvarı ziyaret ederek öğrenciler, veliler ve eğitmenlerle bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) Talas yolundaki KAYMEK Akademi’yi ve konservatuvarı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç; iki tesiste de öğrenciler, kursiyerler, veliler ve eğitmenlerle buluştu. Başkan Büyükkılıç’a öğrenciler ve kursiyerlerin ilgisi yoğun olurken, Büyükkılıç da öğrenci ve kursiyerlerle yakından ilgilendi. Veliler ve eğitmenlerle de bir süre sohbet eden Büyükkılıç; “Büyükşehir Belediyemizin yüz akı olan KAYMEK’imizin Talas Akademisini ve konservatuvarımızı ziyaret ederek, öğrencilerimiz, velilerimiz, kursiyerlerimiz ve hocalarımızla bir araya geldik. Yaz tatili sürecinde de kurslarımız ve birçok alanda verdiğimiz eğitimlerle siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Başkan Büyükkılıç, öğrenciler, kursiyerler ile velilerle de günün anısın hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.