Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ANKARA’DA CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DA HİTAPLARINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI’NA KATILDI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. Bu tempoyu hiç düşürmeden çalışmalarımızı 2023’e kadar sürdüreceğiz. Önümüzdeki bir yıllık süreyi en güzel şekilde değerlendirip 16. seçim zaferimize hep birlikte ulaşacağız” dedi. Başkan Büyükkılıç ise toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli konulara değindiğini belirterek, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya ve ülke gündemine dair değerlendirmelerini dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantıya Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek de katıldı.