Başcı Unlu Mamulleri büyümeye devam ediyor

Başcı Unlu Mamulleri büyümeye devam ediyor

2014’TEN BERİ KAYSERİ’DE HİZMET VEREN BAŞCI UNLU MAMULLERİ, İSTANBUL’DAKİ ŞUBESİNİN ARDINDAN KAYSERİ’DE 3. ŞUBESİNİ DE KURARAK TOPLAM 4 ŞUBE İLE TÜRKİYE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR.2014’TEN BERİ KAYSERİ’DE HİZMET VEREN BAŞCI UNLU MAMULLERİ, İSTANBUL’DAKİ ŞU

2014’ten beri Kayseri’de hizmet veren Başcı Unlu Mamulleri, İstanbul’daki şubesinin ardından Kayseri’de 3. şubesini de kurarak toplam 4 şube ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor.
2005 yılında Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde Altınoluk Pide Fırını ile hizmet vermeye başlayan Yılmaz Başcı, daha sonra 2014 yılında talepler doğrultusunda Başcı Unlu Mamulleri’ni kurdu. Ekmekten tatlıya, yaş pastadan kuru pastaya kadar unlu mamullerde akla gelen tüm ürünleri kaliteli ve sağlıklı üretim ile vatandaşlara sunan Başcı Unlu Mamulleri, daha sonra İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde 2. şubesini açarak büyümeye başladı. Kayseri’de de vatandaşların talepleri üzerine Talas’ta şubeleşen Başcı Unlu Mamulleri, son olarak Kayseri’de 3. ve Türkiye’de de 4. şubesini Kılıçaslan Mahallesi’nde açarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Belsin Mahallesi’nde merkez olarak hizmet veren Başcı Unlu Mamulleri’inin işletme sahibi Yılmaz Başcı, şubelerini çoğaltmak için mücadele vereceklerini söyledi.
Kalite ve sağlığı kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Başcı Unlu Mamulleri İşletme Sahibi Yılmaz Başcı, “1997 yılında Kayseri’ye ikamet etmemizle beraber 2005 yılında Altınoluk Pide Fırını’nı kurduk. 2005 yılından 2014 yılına kadar orada Belsin Mahallesi’nde hizmet verdik. Oradaki hizmetin ardından ihtiyaç ve talep üzerine Başcı Unlu Mamulleri’ni 2014 yılında kurduk ve 2014’ten beri de merkez olarak Belsin Mahallesi’ndeki şubemizi devam ettiriyoruz. Yine gelen talepler üzerine de İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine de açtığımız 2. şubemiz oldu. Orada da 1 buçuk yıldır devam ediyoruz hizmet vermeye. Kayseri’de de Talas ve Kılıçaslan Mahallelerinden gelen talepler üzerine oralara da Kayseri’de 2 ve 3. şubelerimizi açtık. Bunun 4-5 şube olması ve çalışması için mücadelesini vereceğiz. Biz yemediğimiz ürünleri yedirmemeye özen gösteriyoruz ve kalite ile sağlık da şiarımız. Ürünlerimizin kaliteli ve sağlıklı olmasına daha çok dikkat ediyoruz. Aynı zamanda da İslami usullere de uygun olmasına dikkat ediyoruz” dedi.