BAŞ AĞRISI ŞİKAYETİYLE GELDİ BEYNİNDE TÜMÖR ÇIKTI

BAŞ AĞRISI ŞİKAYETİYLE GELDİ  BEYNİNDE TÜMÖR ÇIKTI

Baş ağrısı, bulantı, kusma ve nöbet geçirme şikayetleriyle Özel Magnet Hastanesine gelen Niyazi Duman´da yapılan testler sonucunda beyninde tümör ve kist olduğu tespit edildi.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Op.Dr.Hıdır Özer nezaretinde yapılan muayene ve testler sonucu 73 yaşındaki Niyazi Duman acil ameliyata alınarak mikroskobik mikro cerrahi yöntemi ile beyin üst bölgesinde bulunan tümör ve altındaki kist boşaltıldı. 1 gece yoğun bakımda kalan ve sağlık durumu oldukça iyi olan Niyazi Duman, 3 gün hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilecek.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Op.Dr.Hıdır Özer, operasyonun  çok iyi geçtiğini belirterek, ?gerek çocukluk yaşında gerekse yetişkinlerde baş ağrısı, kusma, nöbet geçirme bilinç kaybı olan hastalar mutlaka Beyin Cerrahisi doktorları tarafından muayene edilmeli ve tetkikler yapılmalıdır. Özellikle uzun süreli bu şikayetler beyin cerrahları tarafından beyninde kitle olup olmadığına dair araştırma yapılmalıdır. Sabahları fışkırır tarzda kusmalara dikkat etmek gerekiyor? diye konuştu.  

(Haber: Şuayip Tek)